FESTMENY
(Av redaktøren)
Det mest
vanlige er å servere en treretters festmiddag, men også koldtbord er populært.
Man kan også servere grillmat, taco eller tapas. La konfirmanten få være med og
bestemme menyen, men pass på at det er fristende for både unge og eldre.
Her er noen eksempler på
en treretters festmiddag:
KONFIRMASJONSMENY
Meny 1 |
Ostegratinert ananas & chorizo |
Svinefilet orange med zucchini,
clementiner & vårløk |
Honningglasert
banan surret i nøttemix med krem
|
|
|
Meny 2 |
Sitrusmarinert scampi med druesalat |
Rødvinsmarinert indrefilet av okse
med sennepsauce & salat av spinat, rosiner & nøtter |
Varm pære & bringebær bruchetta |
|
|
Meny 3 |
Baconspidd med melonsalsa |
Grillet laks med sitron & limesalsa |
Båter av cantaloupe, fersken & melon
med kiwisalsa |
|
[Tilbake] |